Handleiding starten geluids- en/of beeldopname Handleiding starten geluids- en/of beeldopname
Van iedere viering zijn er twee bestanden. Het ene bestand produceert zowel beeld als geluid; het andere alleen geluid.
Om beeld en geluid te zien en te horen, klik op de bij die viering opgenomen link.
Voor de weergave van alleen geluid volgt u onderstaande procedure.
  • Ga naar het  icoon van b.v. google. Indien ihet coon in de taakbalk onder in het scherm staat (1x klikken). Als het icoon op het bureaublad staat (2x klikken).
  • Typ in het zoekvak KERKDIENST GEMIST; daarna ENTER
  • Klik in volgende scherm opnieuw op kerkdienstgemist.nl.
  • Er verschijnt een scherm met VIND UW KERK.
  • Typ in zoekvenster VOORTHUIZEN, daarna ENTER
  • In het volgende scherm op ICHTHUSKERK klikken
  • In volgende scherm op het AUDIO-icoon  van de gewenste uitzending klikken
  • In het volgende scherm op driehoek klikken