PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Schrijfmaatje Schrijfmaatje
Wij willen duo’s aan elkaar koppelen die regelmatig contact met elkaar onderhouden. Het zou fijn zijn wanneer er 1x per week een contactmoment is, maar dat is aan de duo’s zelf. Het contactmoment kan bestaan uit het sturen van een kaart, een overpeinzing, een gedicht, een tekening, een foto, een gedachtespinsel, een verhaaltje. Laat uw fantasie werken. Het enige wat wij vragen is dat het een positief geheel is. Laten we elkaar ‘opbeuren’, hoop geven. Laten we elkaar afleiden, elkaar stimuleren in creativiteit, in activeren van de hersenen.

Via de mail kunt u zich bij één van ons aanmelden. Wij hebben alleen contactgegevens nodig. Wij geloven dat de gemeenschap elkaar nodig heeft ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, of welke verschillen we ook maar hebben. Hoe boeiend kan het zijn wanneer twee mensen die elkaar onder normale omstandigheden niet zouden aanspreken, nu in contact met elkaar komen?

Geef dus alleen aan hoe u in contact wil komen met uw maatje. Is dit via de post dan geeft u uw naam en huisadres. Via de mail dan geeft u uw mailadres, via whatsapp dan geeft u uw 06 nummer.
Zodra wij een koppeling hebben gemaakt verwijderen wij de gegevens.

Mocht uw maatje u benaderen met vragen of problemen dan bent u vrij om daar zelf op te reageren, maar dat is niet de insteek van dit project. U kunt uw maatje ook naar ons doorverwijzen en dan pakken wij het op.
Wilt u meedoen en van de post gebruik maken, maar u mag de deur niet uit? Neem dan ook contact met ons op dan helpen wij u verder. Iedereen willen wij in de gelegenheid stellen om hier aan mee te kunnen doen. Deze tijden vragen om flexibiliteit en creativiteit. Laten we samen hoop, samenhorigheid en positiviteit uitstralen.

Metha v.d. Biezen (mbiezen@upcmail.nl)  en  Els Water  (e.water@t-mobilethuis.nl)

 
terug
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.