Kerkbalans 2024 Kerkbalans 2024
GEEF VANDAAG VOOR DE KERK VAN MORGEN
Zo luidt het motto van de actie Kerkbalans ook voor dit jaar.
Wat betekent dit voor u? Het is een vraag die op veel verschillende manieren beantwoord kan worden, bijv. door te stellen dat de kerk een plek is waar we  ons thuis voelen en waar we samen komen om te leren en te vieren.
Onze plaatselijke geloofsgemeenschap betekent echter veel meer, namelijk opgenomen zijn in een gemeenschap van mensen die, ondanks alle verschillen van inzicht, gemeenschappelijke zaken belangrijk vinden. Het gaat hierbij om solidariteit, verbondenheid, zorg en aandacht voor mensen die elkaar vasthouden in blijdschap en verdriet. Waar we ook klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Het betekent ook meer, namelijk dat we met elkaar de kerk in stand houden door elkaar te steunen op belangrijke momenten in ons leven.

“Omzien naar elkaar betekent elkaar zien door de ogen van God”
is een aangehaald citaat van de scriba van de PKN.

WAT IS DE KERK U WAARD
Ook in 2024 willen we doorgaan met het bouwen aan het werk in onze gemeente. Op het moment van schrijven van de folder is de kerkenraad met het beroepingswerk begonnen en hopen en bidden wij op een voorspoedig traject.
Als u ook ervaart en ziet hoe belangrijk het werk in onze kerkgemeenschap is voor mensen buiten en binnen onze gemeenschap, geef dan met zo mogelijk een gulle hand via Actie Kerkbalans. We kunnen dan door blijven gaan en “geven” aan anderen. U bepaalt natuurlijk zelf hoeveel u geeft en elk bedrag is van harte welkom. Op de bijgaande brief kunt u invullen hoeveel u in 2024 wilt geven. U kunt er ook voor kiezen om maandelijks een bedrag af te laten schrijven.
We rekenen graag op uw steun.
Want alleen dankzij uw (verhoogde) bijdrage voor de actie kerkbalans kan onze kerkgemeenschap een plek van betekenis en verbinding in Voorthuizen blijven.

Bankrekening van de Ichthuskerk Voorthuizen: NL 31 RABO 037 37 47 772 t.n.v. CvK Ichthuskerk Voorthuizen

kerkbalans 2024 Geef aan de kerk! Lees verder onder 'digitaal collecteren'