Taizéviering op 4 oktober 2020 om 19.00 uur Taizéviering op 4 oktober 2020 om 19.00 uur

Thema: Vernieuw het aangezicht van de aarde
Een meditatieve viering met veel ruimte voor liederen, gebeden en stilte.
Een kleine groep zangers, die de liederen meerstemmig uitvoert,
zal hieraan medewerking verlenen.

Plaats: Gereformeerde Kerk
tijd: 19.00 uur

WELOM!

Als je de dienst wilt bijwonen, moet je je daarvoor aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveren@gk-voorthuizen.nl. Tot uiterlijk zaterdag 3 oktober 12:00 uur kun je je aanmelden voor de dienst. Zet in de mail de namen van de aanwezigen en welke zondag(en) je aanwezig wilt zijn. Je wordt ingedeeld en krijgt per mail bericht als je bij een dienst aanwezig kunt zijn.
Als er te veel aanmeldingen zijn wordt er geloot.' Zie ook de link: