PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Vrienden van Norschoten Vrienden van Norschoten
Diaconaal Project 2020: Vrienden van Norschoten

Norschoten is een zorgorganisatie waar de wens van de client voorop staat. Deze vindt bij ons een thuis, waar ruimte is voor ontmoeting en aandacht voor elkaar.
Norschoten biedt zorg op tal van verschillende locaties. Zij biedt in Barneveld verpleeghuiszorg op 2 locaties (Kweekweg en Klaverweide) en in  Garderen. In Putten en Elspeet biedt Norschoten verpleeghuiszorg in verpleegappartementen in de vorm van Volledig Pakket Thuis (VPT).
In Kootwijkerbroek is een locatie voor kleinschalig wonen. In Barneveld, Scherpenzeel, De Valk, Elspeet en Garderen wordt ook dagbehandeling geboden. Daarnaast biedt Norschoten verpleeghuiszorg in woonzorgcentrum Elim in Barneveld.
Hospicezorg wordt geboden in Hospice Barneveld, locatie Kweekweg Barneveld.
Norschoten heeft ruim 600 medewerkers en er zijn circa 500 vrijwilligers actief.

De Stichting Vrienden van Norschoten speelt een rol bij het aanbieden van verbeteringen, voorzieningen en activiteiten, waarin de reguliere financiering niet in voorziet.
De Stichting Vrienden van Norschoten heeft als doel fondsen te werven om wensen vanuit Norschoten te kunnen realiseren. Deze wensen zijn gericht op het welbevinden van cliënten en gericht op gemeenschappelijk gebruik. In de afgelopen jaren heeft de stichting al veel kunnen realiseren, denk bijvoorbeeld aan bloembakken, parasols, motomed (bewegingstrainer), fietslabyrinth (interactieve fietstochten op een beeldscherm), duofiets, braintrainer en zelfs een rolstoelbus. De cliënten genieten volop van deze voorzieningen. Op dit moment zijn er nog veel nieuwe wensen. Ook zijn een aantal voorzieningen na intensief gebruik inmiddels toe aan vervanging.

Tijdens de avondmaalsvieringen zal in 2020 gecollecteerd worden voor stichting Vrienden van Norschoten.
terug
 
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.