PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Jongeren Jongeren

Op deze pagina staan de activiteiten voor de jongeren van 12 tot 18 jaar.

 
Jeugdkerk Jeugdkerk
Elke laatste zondag van de maand (m.u.v. de zomervakantie maanden en in december) wordt voor jongelui van 12 - 18 jaar jeugdkerk in de kerkenraadkamer gehouden. We starten vanuit de kerkzaal en gaan voor de lezingen naar de eigen ruimte. Na de viering is er een afsluitende (sportieve) activiteit elders
 
IK4YOUTH-jongereneetcafé 15-plus IK4YOUTH-jongereneetcafé 15-plus
Op de laatste zondagavond van de maand (uitgezonderd december/zomervakantie) is er eetcafé voor jongeren vanaf 15 jaar. Aanvang: 17.30 uur.
Met elkaar wordt vooraf besproken wat er gekookt en gegeten gaat worden. Aan de hand van een whatsapp-groep vindt de uitwisseling van informatie plaats.
Een moment van gezellig samenzijn waar iedereen van 15 jaar en ouder (voorgezet onderwijs) welkom is. Ook vriend(en)/vriendin(nen) zijn welkom!
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.