Bloemschikken

De bezoeksters van de avonden komen uit Barneveld-breed, zelfs, ondanks het winterweer, uit Amersfoort. Niet alleen ideeën, maar ook materiaal wordt ruimhartig gedeeld. En met de snoeiwoede in de gemeente Barneveld, kun je ook nog heel  wat bruikbaars te pakken krijgen!
De resultaten van het ingespannen/ontspannen werken belanden niet alleen op de eigen (tuin)tafel of muur, maar worden later nog eens gemaakt voor moeder, schoonmoeder of gaan zelfs als cadeau naar een vriendin elders in het land!
Bekijk de resulaten onder het kopje 'fotoalbum' op deze website.

Ook zin om mee te doen? Voor meer informatie:

datum en tijdstip 26-03-2019 om 19:15

Meditatieve avond "Rond de bron"
datum en tijdstip 26-03-2019 om 20.30 uur