PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Creatief & Mediatief Creatief & Mediatief

Op deze pagina staat een overzicht van creatieve en mediatieve activiteiten, die in de Ichthuskerk-gemeente worden georganiseerd.

 
Vorming & Toerusting: Vorming & Toerusting:

Samen met de Gereformeerde Kerk worden V&T-activiteiten georganiseerd. Vaak zijn dit thema-avonden over maatschappelijke onderwerpen. Het kan ook een georganiseerd bezoek aan een (theologisch) interessante plaats zijn.
In de agenda op deze website worden per activiteit data, tijdstippen en locaties vermeld. Jaarlijks wordt ook een programmaboekje uitgegeven.
Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met: Ds. Peter Breure (472786), mw Jellan Kasteel-Okma en mw Margreet Osinga.

Het complete programma kunt u inzien via de onderstaande .ink
http://www.gk-voorthuizen.nl/geloofsopbouw/ontmoeting-en-verdieping/vorming-en-toerusting/

 
Meditatieve avond: "Rond de bron!" Meditatieve avond: "Rond de bron!"

Een avond rust …
                 diepgang …
                 poëzie, muziek en symboliek ...
                 geloven met hoofd én hart …

Deze avonden staan we stil bij gewone dingen, en zoeken we naar de diepere symboliek daarvan. Zo kunnen we in het gewone dagelijkse bestaan Gods nabijheid ervaren.

lees meer ยป
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
Facebook

IK4Youth

meer
 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.