PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Een nieuwe predikant Een nieuwe predikant


De Ichthuskerk  Voorthuizen is op zoek naar een predikant (m/v)

bij voorkeur voor 0,7-1 fte

De Ichthuskerk is een gemeente aan de rand van de Veluwe. Iedereen is welkom en wordt gastvrij ontvangen. Je mag jezelf zijn met jouw geloofsbeleving. Veel gemeenteleden zijn op een manier betrokken. We zijn samen gemeente in de wekelijkse zondagse vieringen en/of in activiteiten.
De gemeente benoemt zelf de volgende kenmerken: open, verbonden, creatief, eigentijds, een gemeenschap, veelkleurig, toekomstgericht, kleinschalig, een plek waar je gekend wordt, je ruimte krijgt en dialoog en verscheidenheid mogelijk zijn.

Als gemeente zijn we op zoek naar een (ervaren) predikant die een ‘verbinder’ is voor alle leeftijdsgroepen tijdens en ook buiten de vieringen, waarin de liefde van God centraal staat en er oog is voor de vertaling naar ons dagelijks leven.
In de zondagse vieringen sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en vormen. Je durft kritisch naar jezelf maar ook naar het functioneren van onze Ichthuskerk te kijken. Je hebt een warm hart voor interne pastorale zorg. Samenwerking met kerkgemeenschappen in Voorthuizen en omgeving is voor jou vanzelfsprekend.
Meer weten? Klik op > 
predikant
terug
 
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.