Oppasdienst Oppasdienst

De oppas bestaat altijd uit twee moeders en als het druk is, worden ze geassisteerd door een jongere. De oppasmoeders hebben ervaring met jonge kinderen. In de oppasruimte is allerlei speelgoed aanwezig en er wordt ook gezorgd voor limonade en een biskwietje.

Daarnaast is er een "Ichthuskoffertje" aanwezig met materiaal rond onze kerk en rond geloven, zoals een puzzel, boekjes en een cd met liedjes. Dit materiaal kan vooral met de twee- en driejarige kinderen door de oppasmoeders gebruikt worden. Hetzelfde koffertje is ook te huur voor thuis. Informatie over dit koffertje vindt u elders op deze pagina.

Voor het slotlied en de zegen komen de kinderen weer terug in de kerkzaal.

Vorming & Toerusting, creatieve avond
datum en tijdstip 09-12-2019 om 20:00 uur, koffie vanaf 19:45 uur