PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Jeugdwerk - programma komend voorjaar Jeugdwerk - programma komend voorjaar

Kindernevendienst
Vanaf 18 februari doen we weer een project richting Pasen. We hopen dat jullie allemaal meedoen!
 
Alle leeftijden! Sporten in de Jacobushoeve
Op 11 maart mag iedereen meedoen aan een sportochtend. Na de kerk: in de Jacobushoeve aan de Tolnegenweg in Stroe. In de hal is er ruimte om te spelen: volleybal, voetbal, tafeltennis, korfbal. Van alles zullen we doen. Graag even opgeven via de app of via  ichthuskerkactief@gmail.com
 
Jeugdkerk en eetcafé (middelbare school)
Komende maanden is er weer een aantal keer jeugdkerk en aansluitend eetcafé aan de Bosweg 2 bij Janneke en Ronald. We zijn steeds met een leuke club van tussen de 6 en 12 tieners.
Data: 28 januari, 25 februari, 25 maart.
 
Verder zijn er nog de volgende activiteiten gepland:
* Op Donderdag 29 maart  kan er samen naar The Passion worden gekeken.
 
* De Goededoelen-maaltijd komt er ook aan: 14 april. De opbrengst gaat naar een project waar Lisette van Miltenburg aan meedoet.
 
Lisette schrijft ons:
“1 mei ga ik met mijn klasgenootjes naar Nepal.
Wij gaan voor 14 dagen naar Nepal waar we o.a. een 6-daagse Questtrek lopen in de Himalaya. Dit doen we samen met Nepalese jongeren tussen de 15 en 18 jaar oud, wonend in een weeshuis. Dit doen we onder begeleiding van zowel Nederlandse als Nepalese coaches. In deze trek gaan we op zoek naar waar hun talenten en drijfveren liggen en hoe ze deze kunnen ontplooien. Met dit project steunen wij de Nepalese jongeren, zodat zij na de trek 3 jaar lang begeleid worden in onderwijs, coaching en/of het zoeken naar een passende baan door de stichting Mountain Child Care. De bijdrage voor dit project is 2500 euro.”
 
Wat doet Mountain Child Care?
Mountain Child Care vind dat ieder een bijzonder talent met zich meedraagt en daarom bieden zij straat- en weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapprogramma.
 
 
terug
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
Facebook

IK4Youth

meer
 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.