Paaskaars maken Paaskaars maken

Paaskaarsen zijn kant en klaar te koop, maar je kunt er ook zélf één maken. Dat voegt iets extra’s toe: je kunt zelf kiezen welke symboliek bij jou en jouw eigen geloofsbeleving past.

Op 30 maart 2011 krijgt u de mogelijkheid zelf een paaskaars te maken. Eerst zal er uitleg zijn over de symboliek van de paaskaars en over mogelijke symbolen daarop, en daarna gaat ieder zelf aan de slag. Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd. Met gekleurde was kunnen woorden of symbolen op een witte gotische kaars aangebracht worden. Aan het eind van de avond kunt u de paaskaars mee naar huis nemen, zodat u met Pasen thuis een heel eigen huispaaskaars kunt aansteken.

Kosten:
kaars (30 cm hoog, 8 cm doorsnede): € 17,= (inclusief de was om te versieren).
Bijpassende kandelaar:
€ 5,= (doorsnede 12 cm, zwart metaal, voet van 2 cm hoog).

Vanwege het aan te schaffen materiaal is het nodig dat u zich van te voren opgeeft!

datum en tijdstip 26-03-2019 om 19:15

Meditatieve avond "Rond de bron"
datum en tijdstip 26-03-2019 om 20.30 uur