PKN
Ichthuskerk Voorthuizen
 
Ter overweging Ter overweging
Startzondag

Met een groep zeer enthousiaste gemeenteleden wordt de startzondag voorbereid. Met deze startzondag beginnen de activiteiten van een groot aantal groepen weer na de zomervakantie. Deze groepen gaan zich op de startzondag presenteren.
Het landelijke thema van deze zondag is: Ga mee. Daar kun je natuurlijk heel veel kanten mee uit, maar meegaan betekent in ieder geval dat je met elkaar meegaat, en dat je in alle verschillende activiteiten elkaar kunt ontmoeten en ontdekt dat je er niet alleen voor staat.
Ik moet zeggen dat er een hoeveelheid creativiteit naar boven is gekomen waar je u tegen zegt. Daar houd ik wel van. Er is zelfs een speciaal startzondagslied gecomponeerd. Dat mag u allemaal meezingen.
De kinderen zijn even welkom als de ouderen. De kinderen blijven de hele dienst in de kerk en worden daar aan het werk gezet.
U hebt gelezen dat na de kerkdienst er een gezamenlijke lunch is. U kunt iets meenemen voor deze lunch, en de clou is natuurlijk dat u niet uw eigen meegebrachte eten opeet, maar iets dat een ander heeft klaargemaakt.
Ik heb aan de mensen van de voorbereiding gevraagd wat ik vooral moest schrijven en wat een verrassing moet blijven. Wel, die verrassing ontdekt u vanzelf. Wat ik wel moest schrijven: Je bent ook welkom als je al een hele poos niet in de kerk bent geweest, en dat er een kerktaxi is voor mensen die vervoer naar de kerk nodig hebben.
Kortom: Tot ziens op de startzondag.

Ds. Cees van Veelen
 
terug
 
 
 
link
Uitzending Ichthuskerk
 
Wijde kerk
 
.

 
CONTACT
Als u vragen, opmerkingen of kopij heeft, kunt u mailen naar 
info@ichthuskerk-voorthuizen.nl,
 
Foto's op de website
Er kunnen foto's op de website worden gepubliceerd, waarop u duidelijk herkenbaar bent. Indien u daartegen bezwaar heeft, kunt u dat melden via info@ichthuskerk-voorthuizen.nl, waarna de desbetreffende foto zal worden verwijderd.
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.