Theologische leeskring: Theologische leeskring:

Al verschillende seizoenen komen we met een groep van zo'n 8 à 10 mensen bij elkaar om dieper in te gaan op (soms) stevige kost: werk van Prof. Dingemans, Alain de Botton, Klaas Hendrikse, Op Goed Gerucht ...
U ziet, wij schuwen de controverse niet. En dat leverde steeds interessante gesprekken op die duidelijk maakten dat er in de groep plaats is voor ieders mening.
Voor het komend seizoen  gaan we eerst verder aan de slag met  'Eén met de Ene' van Kick Bras over protestantse mystiek in de 20e en 21e eeuw.  U kunt verder informatie over deze uitgave vinden op internet. Komt u meedoen? Opgeven bij
Mw. Marie Fiege   tel. 473198  e-mail:
Mw. jeb Wiggers   tel. 470921  e-mail:

datum en tijdstip 26-03-2019 om 19:15

Meditatieve avond "Rond de bron"
datum en tijdstip 26-03-2019 om 20.30 uur