Vorming & Toerusting: Vorming & Toerusting:

Samen met de Gereformeerde Kerk worden V&T-activiteiten georganiseerd. Vaak zijn dit thema-avonden over maatschappelijke onderwerpen. Het kan ook een georganiseerd bezoek aan een (theologisch) interessante plaats zijn.
In de agenda op deze website worden per activiteit data, tijdstippen en locaties vermeld. Jaarlijks wordt ook een programmaboekje uitgegeven.
Voor specifieke informatie kunt u contact opnemen met: Ds. Peter Breure (472786), Mw. Wilma van Gijsel-Goor (474207), Mw. Coby Hooyer-v.d. Hengel (474329) of Mw. Jeannette Konstapel-Besselsen (475609)

Het complete programma kunt u inzien via de onderstaande .ink

datum en tijdstip 26-11-2019 om 19:15

Meditatieve avond "Rond de bron"